Lisätietoa sovelluksesta

Lisatietoa

Tehokas sovellus ajanhallintaan

Täältä löydät lisätietoa sovelluksesta:

  • Helppokäyttöisyys: sovellus on erittäin helppokäyttöinen. Olemme työskennelleet saavutettavuuden eteen paljon, ja pyrimme parantamaan saavutettavuutta käyttäjätestauksen myötä.

  • Näkymät: sovelluksessa on viisi päänäkymää: “Aktiiviset kurssit”, “Suoritetut kurssit”, “Henkipöllön pesä”, “Asetukset” ja “Kalenteri”.

  • Kalenteri ja muistiinpanot samassa paikassa: Lintukoto ei ole pelkkä kalenterisovellus, vaan siinä on myös muistiinpano-ominaisuus, josta näet muistiinpanot haluamallasi aikavälillä. Lisäksi ne löytyvät helposti samasta paikasta, eikä aikaa kulu turhaan pomppimiseen kannettavan, vihon ja älypuhelimen välillä.

  • Henkipöllö: Henkipöllö kuuluu sovelluksen tärkempiin elementteihin. Se kertoo sinulle vinkkejä ja tukee omaa oppimistasi. Henkipöllö myös kannustaa käyttämään sovellusta säännöllisesti.

  • Asetusten säätömahdollisuus: Voit säätää sovelluksen asetuksia haluamiksesi. Voit säätää esimerkiksi henkipöllön vinkit itsellesi sopiviksi (kuten vain elämänhallintavinkit tai yhteydenottovinkit). Lisäksi voit muun muassa valita, oletko ilta- vai aamuihminen, jolloin Henkipöllö opastaa sinua työskentelemään itsellesi parhaiten sopivana ajankohtana.

    Tulevaisuudessa Lintukoto-sovellukseen on myös tulossa:

  • Jos olet antanut ryhmätunnuksesi Lintukoto-sovellukseen, voit myös valita, haluatko osallistua ryhmän yhteisiin tapaamisiin (esimerkiksi matematiikkatuokioihin). Jos asetus on päällä, yhteisesti päätetty asia näkyy kaikille ryhmän jäsenille.

  • Opiskelulla tienaamillasi pisteillä voit ostaa kurssipöllöllesi uudet aurinkolasit tai vaikka lemmikkihiiren.
Lisätietoa sovelluksesta pöllö

Lue sovelluksemme Blogia

Lue lisää tiimistä JAMKin sivuilta.

Projektiryhmä kertoo mielellään lisätietoa sovelluksesta. Ota Yhteyttä!